back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νεκρός στις ΗΠΑ ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Διαβάστε επίσης

Θρήνος στην οικογένεια Κόκκαλη και στον Ολυμπιακό καθώς ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ.

Βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot. Το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο όμως δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε από ανακοπή.

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε  της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010.

Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και η καλή λειτουργία με τα μέλη του συλλόγου, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.

Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Τόσο η οικογένεια του Ολυμπιακού, όσο και το ίδρυμα Κόκκαλη έβγαλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον πρόωρο χαμό του αντιπροέδρου της ομάδας του Πειραιά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε δήλωση για τον θάνατο του 34χρονου, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως στον πατέρα του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας.

Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!”.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θλιβερό γεγονός.

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν.

Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Η Super League εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση

“O πρόεδρος της Super League Ευάγγελος Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα