back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άσχημη η ψυχολογική κατάσταση της Δώρας Ζέμπερη πριν τη δολοφονία

Διαβάστε επίσης

Σε κακή  ψυχολογική κατάσταση έδειχνε, λίγο πριν τη δολοφονία της, η 33χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη όπως περιέγραψαν σήμερα Τρίτη οι συνάδελφοι της καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό» κατέθεσε συνάδελφο του θύματος και συμπλήρωσε: «Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: ” το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου». Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι η Δώρα είχε καταρρεύσει μετά το θάνατο του φίλου της και τον χωρισμό της ωστόσο κανείς δεν συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν στην εφορία. «Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊσταμενο της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα » είπε μια συνάδελφο της.

Στη συνέχεια εξετάστηκαν αστυνομικοί με αφορμή καταγγελία του 58χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εφοριακού ότι την ημέρα της σύλληψης του υπάλληλος του μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει.  «Στην υπηρεσία μου δεν έγινε κάτι τέτοιο» είπε αστυνομικός απαντώντας με κατηγορηματικό τρόπο σε σχετική ερώτηση και συμπλήρωσε πως εκείνη την ημέρα ο 58χρονος επικοινωνούσαμε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο.
Ο κατηγορούμενος , ωστόσο, απευθυνόμενος στο δικαστήριο επέμεινε ότι την ημέρα της σύλληψης του τον παρέλαβε ένας ειδικός φρουρός. «Με οδήγησε στο θάλαμο αποσκευών ενώ δεν είχα αποσκευές και με έβαλε να καθίσω οκλαδόν ….» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος για πρώτη φορά φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, και κατά την σημερινή προσαγωγή του
δέχτηκε για επίθεση από τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στην δικαστική αίθουσα . “Θα σε σκοτώσω ” φώναζε ” αφήστε με να τον σκοτώσω” έλεγε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα