back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορυφαίος προπονητής της Α1 μπάσκετ ξανά ο Πασκουάλ

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρονιά καλύτερος προπονητής στην Α1 ανδρών μπάσκετ. 

Ο Πασκουάλ ήταν πρώτος στις ψηφοφορίες των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων του πρωταθλήματος και του κοινού. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών συγκέντρωσε 9 ψήφους (32,14%, δεύτερος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με 8 και ποσοστό 28,57%), ενώ στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού ψηφίστηκε από το 56,54% (στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Μάκης Γιατράς με 9,54%).  Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο κόουτς του Παναθηναϊκού  ήταν δεύτερος με 25,58%, ενώ πρώτος ήταν ο Γιατράς με 32,56%.

Οι δηλώσεις Πασκουάλ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν προπονητή της χρονιάςΕίναι μια σπουδαία τιμή. Περισσότερο απ’ όλους, βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα και –φυσικά- τους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Υπόσχομαι ότι και την καινούρια σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε υπερήφανους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα