back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι Scorpions ρόκαραν στο Καλλιμάρμαρο

Διαβάστε επίσης

Είναι πολύ όμορφο να ξεκινά η εβδομάδα με μια συναυλία. Πόσο μάλλον όταν αυτή αποτελείται από περίπου 40.000 άτομα, γίνεται στο Καλλιμάρμαρο και στη σκηνή ανεβαίνει ένα συγκρότημα, οι Scorpions, που το ελληνικό κοινό λατρεύει.

«Καλησπέρα Αθήνα». Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε στις 9 ακριβώς τη μεγάλη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο, ο Κλάους Μάινε, ο οποίος είπε ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλωσορίζοντας στη σκηνή την ΚΟΑ, που υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσαν ορχηστρικά το Days of glory.

Από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέβηκε από τη σκηνή και παρέλασε κατά μήκος του σταδίου παίζοντας παράλληλα κομμάτια των Scorpions.

Οι θρυλικοί Σκορπιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 10, τη σκυτάλη πήρε το θρυλικό συγκρότημα για ένα δίωρο εκρηκτικό live. Ο Κλάους Μάινε, έδειξε για άλλη μια φορά πόσο λατρεύει να δίνει συναυλίες στην Ελλάδα και ρίχνοντας στην πλάτη του την ελληνική σημαία αφιέρωσε στον κοινό και την Ελλάδα το «Wind of Change», μοίρασε άπειρες μπαγκέτες στους τυχερούς που βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις της αρένας, ενώ κάνοντας μια αναδρομή στην αρχή της πορείας του συγκροτήματος, την δεκαετία του ’70 αποκάλυψε ότι από τότε ονειρευόταν να επισκεφθεί την Ελλάδα και να δώσει συναυλία.

Για άλλη μια φορά οι Scorpions ήρθαν στην Ελλάδα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα live που γέμισε ασφυχτικά το Καλλιμάρμαρο, με το κοινό να αποτελείται από μικρά παιδιά, που ήρθαν μαζί με τους γονείς τους, από έφηβους, που προφανώς γνώρισαν τους Scorpions από τους γονείς τους, από ξένους fans που ήρθαν στην Ελλάδα για τη χθεσινή συναυλία και από μεγαλύτερους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν το συγκρότημα και το ακολουθούν σε κάθε live που δίνει στη χώρα μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Scorpions μπορεί να έφυγαν, όμως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν…

Βίκυ Παπαστεφάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα