back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ προηγείται 2 – 0 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε μια από τις πιο καθοριστικές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.
Στους υπόλοιπους αγώνες Ατρόμητος Αθηνών – Λεβαδειακός 1 – 0 και
ΑΕΚ – ΟΦΗ: 1 – 0 τελικό

Ξεκινά αυτή την ώρα, η τελετή απονομής των βραβείων BAFTA, στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Η ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου συγκεντρώνει συνολικά 12 υποψηφιότητες, στις κορυφαίες κατηγορίες.

Με ρηματική διακοίνωση, η Αθήνα αναμένεται να ενημερώσει αύριο τα Σκόπια, για την ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για την κύρωση τόσο της Συμφωνίας των Πρεσπών όσο και του πρωτοκόλλου ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ. Από την ερχόμενη εβδομάδα καθίσταται υποχρεωτική η χρήση της ονομασίας “Βόρεια Μακεδονία”, τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Μπορούμε να ενώσουμε ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας Αθήνας – Άγκυρας, με στόχο να πέσει η ένταση στο Αιγαίο επ’ ωφελεία και των δύο χωρών», τόνισε από τα Χανιά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Όπως είπε, την επόμενη εβδομάδα θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ.

Την ανάγκη φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας, όπως αυτή διατυπώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, διακήρυξε την Κυριακή από το Τσεσμέ., ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος

«Διορία» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας. Το νέο ραντεβού των αγροτών της Νίκαιας έχει οριστεί για την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.
104 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βόρεια Ινδία, εξαιτίας της κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ.

Καιρός
Αρχικά αίθριος αύριο στην Αττική. Νεφώσεις από το απόγευμα και τοπικές βροχές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα