back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Ντεμπελέ χτίζει τζαμί στη Μαυριτανία με το πριμ του Μουντιάλ

Διαβάστε επίσης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Γαλλίας, Ουσμάν Ντεμπελέ, επέλεξε να χρησιμοποιήσει το πριμ της κατάκτησης του Μουντιάλ  για την κατασκευή ενός τζαμιού στη Μαυριτανία, χώρα καταγωγής της μητέρας του.

Η νίκη Κυριακή της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έφερε μόνο το χρυσό τρόπαιο στο Παρίσι, αλλά είχε αντίκτυπο και στο…πορτοφόλι των Blues. Ο κάθε ποδοσφαιριστής των τρικολόρ θα εισπράξει 350.000 ευρώ έκαστος.

Χτίζει τζαμί στη Μαυριτανία

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, όπως γράφει το sports.orange.fr επέλεξε το πριμ του τίτλου να το προσφέρει στη γενέτειρα της μητέρας του, την Μαυριτανία. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να χτίσει ένα τζαμί στην πατρίδα της μητέρας του, που βρίσκεται στην Μoughataa Diaguily, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Στο παρελθόν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μαυριτανίας είχε προσπαθήσει να πείσει τον Ντεμπελέ να παίξει με τα εθνικά χρώματα της χώρας, αλλά χωρίς επιτυχία. Επέλεξε ποιπόν ως ένα μικρό δείγμα ευχαρίστησης, να προχωρήσει στη συγκεκριμένη δωρεά για να ικανοποιήσει και τη μητέρα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα