back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δεύτερη φιλική ήττα για Παναθηναϊκό, 2-1 από την Αντβέρπ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη φιλική του ήττα σε ισάριθμους αγώνες, αυτή τη φορά από την Αντβέρπ με 2-1. Καλύτερη η εικόνα των “πρασίνων” από το ματς με την Αλκμάαρ.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά καλός μετά το 20ο λεπτό στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με πολύ ωραίο γκολ του Στάικου, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης «πλήρωσε» τα αμυντικά του κενά.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη με την πράσινη φανέλα, πριν καλά-καλά συμπληρώσει ένα 24 ωρο ως παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς και το γεγονός πως σε δεύτερο ματς προετοιμασίας ο Δώνης έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του. Στα αρνητικά σίγουρα ο τραυματισμός του Ινσούα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης (46’ Κότσαρης), Οικονόμου (64’ Μαυρομμάτης), Κολοβέτσιος (80’ Αποστολάκης), Γιόχανσον (64’Θεοχάρης ), Δώνης (64’ Τζανδάρης), Στάικος (46’ Κάτσε), Ινσούα (53’ Χατζηθεοδωρίδης), Κουλιμπαλί (68’ Οικονομόπουλος), Χατζηγιοβάννης (46’ Μπουζούκης), Μουνιέ (68’ Κουντουριώτης), Ρεγκάκος (64’ Πίσπας).

Αντβέρπ: Μπολάτ, Μπόρχες, Οπαρέ, Γιούκλεροντ, Ροντρίγκες, Μπολίνγκι, Χάιρεμανς, Αρσλάναγκιτς, Οβούσου, Χαρούν, Γιαταμπαρέ.
Διαιτητής: Νέιθαν Φερμπούμεν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα