back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέλος Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένγκελς από τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένγκελς…κόπηκαν από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Δευτέρας μπαίνουν στο αεροπλάνο και επιστρέφουν στην Αθήνα, ξεκινώντας προπονήσεις στο Ρέντη με τους υπόλοιπους που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό και το πρωί της Δευτέρας θα μπουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι Μάρκο Μάριν, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιόρν Ένγκελς. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές κατόπιν απόφασης του Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζονται για το ρόστερ της νέας σεζόν και φυσικά δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσουν. Όλοι τους θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τους υπόλοιπους που έχουν “κοπεί” και προπονούνται στο Ρέντη.

Οι αιτίες

Ο Μάρκο Μάριν εκτός από το υψηλό συμβόλαιο (1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο) χρεώνεται και πολλά θέματα πειθαρχικής φύσεως και ήταν αναμενόμενο το τέλος του παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει.

Ο Τζούρτζεβιτς σε καμία στιγμή της περσινής χρονιάς δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης, ενώ και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έδειξε βελτίωση και ήταν αναμενόμενο το τέλος του.

Όσον αφορά στον Βέλγο Μπιόρν Ένγκελς, είχε αποφασιστεί να μην συνεχίσει, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε ξοδευτεί ένα σημαντικό ποσό για να αποκτηθεί. Όλοι τους έχουν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να έρθουν προτάσεις, προκειμένου  να φύγουν από την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα