back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ακύρωση εκδηλώσεων λόγω πένθους για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική

Διαβάστε επίσης

Ακυρώνονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένες για αυτή την εβδομάδα, λόγω πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής.

Συγκεκριμένα δεν θα πραγματοποιηθούν:

Οι προγραμματισμένες για τις 25 και 26 Ιουλίου παραστάσεις στην «Ταράτσα του Φοίβου». Για την εξαργύρωση των εισιτηρίων, το κοινό μπορεί να τηλεφωνεί στο 2107234567 ή να επικοινωνεί με το ticketservices.gr.

Αναβάλλεται για τις 29 Αυγούστου η προγραμματισμένη για αύριο παράσταση του Παύλου Παυλίδη στο Roof Stage του Gazarte.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία «Αγάπη,Love, Amor» της Κατερίνας Πολέμη στο θέατρο «Δόρα Στράτου». Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια με κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν διατραπεζικά σε 5 εργάσιμες. Οσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε φυσικά σημεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την viva.gr ώστε να ενημερωθούν για την διαδικασία επιστροφής.

Επίσης, ακυρώνεται η αποψινή παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή στο θέατρο των Δελφών. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για την αποψινή παράσταση μπορούν, είτε να τα χρησιμοποιήσουν για άλλες πόλεις ή να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους από τη viva και τα σημεία προπώλησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα