back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εκδικάστηκε μέσα σε ένταση η προσφυγή της ΑΕΚ κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Περίπου 3,5 ώρες διήρκεσε η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά Χριστοδουλόπουλου και Ολυμπιακού. Το δικαστήριο της ΕΠΟ έδωσε στις δύο πλευρές προθεσμία ως τις 3 Αυγούστου για να καταθέσουν υπομνήματα, πριν προχωρήσει στην έκδοση απόφασης.

Η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από την ένταση και τους υψηλούς τόνους καθ΄ όλη τη διάρκειά της, με την Ένωση να καταθέτει συμβόλαιο του παίκτη για την περίοδο 2018-19 και τον διεθνή επιθετικό, που παρέστη αυτοπροσώπως έχοντας μεταβεί στην Ελλάδα από την Ολλανδία διακόπτοντας την προετοιμασία του, να ισχυρίζεται ότι ο τότε νομικός εκπρόσωπός του και νυν διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου, τον είχε διαβεβαιώσει πως επρόκειτο για ένα έγγραφο χωρίς ισχύ.

Η Ένωση έχει προσφύγει κατά του Ολυμπιακού και του παίκτη ζητώντας να τιμωρηθεί ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ολυμπιακός με απαγόρευση μεταγραφών, ενώ διεκδικεί αποζημίωση 300.000 ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ήταν ελεύθερος και ζητούν από την Επιτροπή τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους.

Ακόμα και μέχρι τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να τραβήξει η υπόθεση αναφορικά με το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την αντιδικία που υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Από τα αξιοσημείωτα των διαλόγων ήταν η οργή του παίκτη του Ολυμπιακού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, καθώς ο τελευταίος ήταν ο δικηγόρος του όταν υπέγραψε στην «Ένωση» και σήμερα βρίσκεται στην υπερασπιστική γραμμή των «κιτρινόμαυρων» για την ίδια υπόθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα