back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο αθλητισμός δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Διαβάστε επίσης

Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την τραγωδία από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά της Αττικής. Ο κόσμος του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος από αυτή την καταστροφή και με ανακοινώσεις του, βρίσκετε δίπλα στους πληγέντες από την πύρινη λαίλαπα.

Με ένα μήνυμα σε μαύρο φόντο στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε κι αυτός την οδύνη του για τις ζωές που χάθηκαν από τις πυρκαγιές.

«Δεν υπάρχουν λόγια τεράστιο σοκ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε. Τεράστιος σεβασμός για αυτούς που σώνουν τόσες ζωές ρισκάροντας τη δική τους. Μακάρι να μείνουνε όλοι μαζί και να μην ξεχάσουμε ποτέ… 23/7/2018 #PrayForGreece»!!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, τόνισε: «Ήμερα θλίψης για όλη την Ελλάδα μας. Οι Σκέψεις μας με τις οικογένειές που θρηνούν!! Μια μαύρη σελίδα. Μπράβο στους ανθρώπους που ρίσκαραν τη ζωή τους για να σώσουν κόσμο».

Η Ολυμπιονίκης του πόλο, Εύη Μωραϊτίδου, έγραψε: «Ανείπωτη τραγωδία…Άλλο ένα δυνατό χαστούκι στην Ελλάδα…χάθηκαν αθώες ψυχές με τέτοιο φρικτό τρόπο! Τι να πει κανείς σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους, σε όσους δίνουν μάχη για την ζωή τους στα νοσοκομεία, σε όσους έχασαν τα σπίτια τους….Τι να πει κανείς για την μεγάλη οικολογική καταστροφή!».

Η αθλήτρια του βόλεϊ, Εύα Χαντάβα, ανέφερε: «Προσευχές για την Ελλάδα και τους συνανθρώπους μας. Ήδη 49 άνθρωποι νεκροί και τόσες περιουσίες καμένες».

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Λευτέρης Χουτεσιώτης, είπε: «Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Ο Θεός μαζί σας».

Ο Ανδρέας Σάμαρης, σχολίασε: «Ημέρα εθνικού πένθους. Συλλυπητήρια στις οικογένειες, κουράγιο και δύναμη σε όλους. Ας βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί».

Ανάλογο ήταν και το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά. «Η καρδιά μου είναι στα θύματα αυτής της εθνικής τραγωδίας. Είμαι σοκαρισμένος» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης, έκανε λόγο για «Πένθος σε όλη την Ελλάδα», αλλά και ποδοσφαιριστές όπως ο Πάπε Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, ο Ματ Ντάρμπισιρ, ο Στέφανος Καπίνο, ο Τάσος Αυλωνίτης, οι Μασούρας και Κυριακόπουλος του Αστέρα, η γυναίκα του Μάρκους Μπεργκ, Ζοζεφίν, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, ο Γεβγέν Σελίν, άλλοτε άσος του Αστέρα και του Πλατανιά, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Αντονί Μουνιέ, ο Χοσέ Χολέμπας, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μέσω Instagram εξέφρασαν τη μεγάλη τους λύπη για την τραγωδία

Δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη η Super League στην ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται στη χώρα μας, καθώς με διαδικτυακό της μήνυμα συμπαραστέκεται στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές.

Η ανακοίνωση της Super League

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπαρίσταται σε όσους δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Αττική.

ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών τονίζοντας πως είναι υποχρέωση όλων να σταθούν στο πλευρό τους.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την τραγωδία των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές στην Αττική».

ΠΑΕ Ατρόμητος

Τη συμπαράστασή της στα θύματα των φονικών πυρκαγιών σε περιοχές της Αττικής εξέφρασε η διοίκηση του Ατρομήτου.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους ανθρώπους των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές σε περιοχές της Αττικής.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές και είμαστε δίπλα τους προσευχόμενοι να μην υπάρξουν περισσότερες άσχημες ειδήσεις από τις πυρκαγιές.

 

ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανάρτηση στα social media συμπαραστέκεται στα θύματα των φονικών πυρκαγιών και βρίσκεται στο πλευρό όσων βρίσκονται εκεί και βοηθάνε στις πληγείσες περιοχές.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε συλλυπητήρια και εξέφρασε την οδύνη της για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην χώρα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός συμμετέχει με συμβολικό τρόπο στο πένθος της χώρας για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές. Από το πρωί η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αλλάξει τη φωτογραφία στο προφίλ της σε όλους τους λογαριασμούς της στα social media, αντικαθιστώντας το σήμα της ομάδας με ένα μαύρο φόντο.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

Η κυπριακή ομάδα του ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στην εθνική μας τραγωδία και με ποστάρισμά του στα social media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα