back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήρε προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-1 της Βασιλείας στο γήπεδο της Τούμπας στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την 1η Αυγούστου η ρεβάνς στην Ελβετία.

Και στο πρώτο της σεζόν, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας τον αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα απίθανο σουτ, ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο γήπεδο της Τούμπας στο α΄ημίχρονο και πανηγύρισε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα.

Στο 80′ η βραδιά έμοιαζε να εξελίσσεται ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον συνήθη… ύποπτο, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Από μια φάση που δεν εγκυμονούσε κνδύνους ωστόσο, η Βασιλεία μείωσε σε 2-1 με τον Αγιέτι, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς με φόντο τον επαναληπτικό της 1ης Αυγούστου που θα δώσει στο νικητή του ζευγαριού το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Βασιλεία.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (Σάκχοφ 92′), Κάνιας, Ζαμπά (Ελ Καντουρί 72΄), Πρίγιοβιτς (Ουάρντα 82′)

Βασιλεία: Όμλιν, Φράι, Ζούφι, Στόκερ, Ριβέρος, Σούτσι, Ομπερλίν (Καλούλου 62΄), Ντιε, Αγέτι, Μπαλάντα, Πετρέτα (Κάιζερ 44′ )

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα