back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στους πληγέντες των πυρκαγιών τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ – Βασιλεία

Διαβάστε επίσης

Oλα τα έσοδα από το σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στην Βασιλεία για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα δοθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα.

O ΠΑΟΚ έκανε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την σέντρα στο παιχνίδι με την Βασιλεία αλλά και να επιτραπεί στους παίκτες του Δικεφάλου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, στη μνήμη των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Αν. Αττική.

Παράλληλα πριν από λίγη ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως με απόφαση του ισχυρού άντρα της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, όλα τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα με την ελβετική ομάδα, θα δοθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και στην Κινέτα.

Την είδηση, την μετέφερε και η ΠΑΕ μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς που έχει στα Social Media, όπου ανέφερε: «Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα