back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θέλει «σκορ ασφαλείας» απόψε ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Να κάνει το πρώτο βήμα, που θα του δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς είναι ο ΠΑΟΚ απόψε στο παιχνίδι με τη Βασιλεία στο γήπεδο της Τούμπας για το γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στόχος για τους Θεσσαλονικείς φυσικά είναι ένα σκορ χωρίς να δεχθούν γκολ, ώστε την 1η Αυγούστου στην Ελβετία να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πιο εύκολα στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των υπεύθυνων της ομάδας και μέχρι και χθες είχαν εξαντλήσει όσα εισιτήρια είχαν τεθεί προς πώληση στα εκδοτήρια της Τούμπας. Μέσω του διαδικτύου θα «κυκλοφορούσαν» άλλα 500 εισιτήρια, τα οποία εκτιμάται ότι και εκείνα θα «φύγουν» με μεγάλη ευκολία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιλέξει να συγκροτήσει την αποστολή της ομάδας του με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην επίθεση. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καταλήξει στους 9 παίκτες της 11άδας με δύο ερωτηματικά.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία με τους Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα να είναι οι τέσσερις στην άμυνα. Μπροστά τους σε ρόλους αμυντικών χαφ θα είναι ο Κάνιας και ο Μαουρίτσιο. Βέβαια είναι η παρουσία του Πέλκα και του Πρίγιοβιτς στον άξονα στην επίθεση.

Στα άκρα δίπλα στον Έλληνα νεαρό άσο, (σσ Πέλκα) έχουν προβάδισμα οι Ουάρντα και Λημνιός.

Η Βασιλεία έχει στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αν είναι δυνατόν και τη νίκη στην Τούμπα που θα τη φέρει στην επόμενη φάση. Η πιθανή ενδεκάδα της…

Ο Ομλέν θα είναι κάτω από την εστία. Στην άμυνα θα είναι οι Ρίβερος, Σούχι, Φρέι, Πετρέτα. Μπροστά τους οι Τσούφι, Ντιέ. Ο Καλούλου μπροστά από τους δύο στον άξονα με τους Στόκερ και Μπουά στα άκρα. Ο Αγιετί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8.30μμ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα