back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βαριά ήττα με 4-0 για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αϊντχόβεν σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Ολλανδία προβληματίζοντας με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ των Ολλανδών, ο Ολυμπιακός ήταν συνολικά καλύτερος στο γήπεδο. Μετά από αυτό, απλώς… εξαφανίστηκε, οι αλλαγές του Μαρτίνς βοήθησαν μάλλον την PSV και κάπως έτσι, ανάμεσα σε τραγικές αμυντικές αντιδράσεις και ατομικά λάθη, δέχθηκε τέσσερα γκολ μέσα σε 12 λεπτά, σε μια ολοκληρωτική κατάρρευση.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τις ευκαιρίες της για να σκοράρει με το σκορ στο 0-0, τα πήγε καλά σε τακτικό επίπεδο στη μεσαία γραμμή, ενώ και ο Γιαννιώτης τις περισσότερες φορές χρειάστηκε σε αυτό το διάστημα δήλωσε «παρών» κάτω από τα δοκάρια του.

Βέβαια, για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν τα ατομικά λάθη, ένα εκ των οποίων έφερε μάλλον από το πουθενά το 1-0 λίγο πριν συμπληρωθούν τα 70 λεπτά αγώνα και ενώ οι «ερυθρόλευκοι» σε γενικές γραμμές καλοί σε άμυνα και επίθεση.

Το 3-0 και το 4-0 ήταν φυσική εξέλιξη ενός αγώνα στον οποίο φάνηκε ξεκάθαρα για ακόμη μια φορά ότι όταν η ομάδα του Μαρτίνς δεν έχει ταυτόχρονα στη σύνθεσή της τους έως τώρα 5-6 βασικούς της, «υποφέρει» σε όλες τις γραμμές.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί (84′ Μασούρας), Μιράντα, Βούκοβιτς (70′ Χατζισαφί), Τσιμίκας, Καμαρά (77′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (70′ Σισέ), Φορτούνης (70′ Φετφατζίδης), Ποντένσε (70′ Πάρντο), Βρουσάι (60′ Λάζαρος), Γκερέρο (60′ Ανσαριφάρντ).

Αϊντχόβεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζουτ, Ντούμφρις, Λουκάσεν, Φιρχέφερ, Ανχελίνο, Χέντριξ, Ροζάριο, Περέιρο, Μάλεν, Ντε Γιονγκ, Μπέργκβαϊν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα