back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αναβολές και ακυρώσεις εκδηλώσεων

Διαβάστε επίσης

Οι περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που ήταν προγραμματισμένες μέχρι και το τέλος του Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθούν ή μετατίθενται για κάποια άλλη ημερομηνία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν την Αττική.

Αναβάλλονται οι:

Αναβάλλεται για τις 29 Αυγούστου η προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου συναυλία του Παύλου Παυλίδη στην ταράτσα του Gazarte.

Την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο Θέατρο η προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με τίτλο “Ο έρωτας γυμνός”.

Την ίδια μέρα μεταφέρεται και η παράσταση “Αγαμέμνων“, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, ενώ ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου στις Σέρρες.

Σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί και η συναυλία του Alborosie στην Τεχνόπολη, ενώ ακυρώνεται και η αυτή του Steven Wilson.

Αναβάλλονται η προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στη Ρόδο, η συναυλία στην Χαλκίδα την Παρασκευή 27, καθώς και αυτή στο Λουτράκι το Σάββατο 28 Ιουλίου. «εγώ και η μπάντα μου δεν έχουμε την δύναμη αλλά και τη διάθεση να παίξουμε μουσική», ανέφερε μεταξύ άλλων σε μήνυμά του ο καλλιτέχνης.

Την ίδια ώρα, για τις 20 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, στο «The big Kahuna» στον Κεραμεικό, μεταφέρεται το πάρτι «La Bomba» του De Bop.

Ακυρώνονται οι:

Παραστάσεις για τις 25 και 26 Ιουλίου στην «Ταράτσα του Φοίβου».

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ματαιώνει την παράσταση «Πέρσες», που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου στο Βεάκειο.

Από την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσουν στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, οι παραστάσεις “Πανικός στο Υπουργείο”.

Και στο Κηποθέατρο Παπάγου ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου παράσταση με τίτλο «Τα ραδίκια ανάποδα».

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου ακυρώνονται η προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου συναυλία «The Idols ’60s», καθώς και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» της ερχόμενης Παρασκευής, 27 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα πολλοί δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν ανακοινώσει την ακύρωση / αναβολή των εκδηλώσεων τους σε ένδειξη πένθους, γιαυτό καλό είναι το κοινό που έχει κλείσει εισιτήρια για κάποια εκδήλωση να επικοινωνεί με τους χώρους διεξαγωγής για περισσότερες πληροφορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα