back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εχασε και αποκλείστηκε η εθνική πόλο ανδρών

Διαβάστε επίσης

Τέλος έλαβε το όνειρο της εθνικής ομάδας πόλο για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, καθώς έχασε με 10-6 από την Ισπανία στα προηιτελικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ. Από το πρώτο οκτάλεπτο, οι Ίβηρες προηγήθηκαν με 2-0 με την ελληνική ομάδα, όμως να μην χάνει την επαφή της με το σκορ, καθώς έκλεισε την περίοδο στο 2-1 με σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη.

Παρ’ όλα αυτά, η Ισπανία ήταν καλύτερη και εκμεταλλευόμενη το μομέντουμ και τις ευκαιρίες που είχε στον παίκτη παραπάνω πήγε τη διαφορά στα δύο γκολ (4-2), με τον Γενηδουνιά να διαμορφώνει στο τέλος του ημιχρόνου το 4-3, κρατώντας ακέραιες τις ελπίδες της Εθνικής.

Οι Ισπανοί με ένα γρήγορο 4-0 εκτόξευσαν τη διαφορά στα πέντε γκολ (8-3), αφού την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι τιμωρούσαν κάθε λάθος της Ελλάδας, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχαναν τις δικές τους ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω.

Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο, με το τελευταίο να παίρνει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας και την Εθνική απλά να μειώνει το εύρος της ήττας (10-6).

Πλέον, η Ελλάδα θα παίξει την Πέμπτη με τη Ρωσία για τις θέσεις 5-8 ενώ η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στον ημιτελικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα