back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελπίζει στην πρόκριση ο Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 4-3 γνώρισε ο Ατρόμητος Αθηνών από τη Μπρεστ στη Λευκορωσία για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 70’ παίζοντας πολύ άσχημα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε σε 4-3 αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την πρόκριση.

Οι Λευκορώσοι εκμεταλλεύθηκαν την κάκιστη αμυντική λειτουργία του αντιπάλου τους και αξιοποίησαν τα «δώρα» που τους έκανε ο Ατρόμητος στο… έπακρο, με τον Σαβίτσκι να μεταμορφώνεται σε… εφιάλτης για τους Περιστεριώτες πετυχαίνοντας χατ τρικ κι ενώ ο Φιλίποβιτς είχε ανοίξει το… χορό των γκολ για τη Ντινάμο.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τους γηπεδούχους, που επίσης δεν απέφυγαν τις «γκέλες», με αποτέλεσμα να έρθουν ένα αυτογκόλ και δυο ακόμα τέρματα, από τους Βερετίλο, Μανούσο και Κουλούρη αντίστοιχα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-3.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ντινάμο Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Ντινάμο: Παβλιουτσένκο, Κίκι, Κάργας, Νόγιοκ, Φαμέγε, Βερετίλο, Κομπλένκο, Φιλίποβιτς (45’ Νεχάιτσικ), Γιούζεπτσουκ (76’ Βίτους), Σαβίτσκι, Οσουτσουκούο (62’ Ζαλέσκι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (46’ Ενσικουλού), Μάντσον, Βασιλακάκης (46’ Γαρουφαλιάς), Κουλούρης, Νάτσος, Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα