back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μ. Χρυσοχοΐδης στον Αθήνα 9.84: Υπήρξε άγνοια στο τι σημαίνει διαχείριση κρίσεων

Διαβάστε επίσης

«Το ζήτημα της διαχείρισης συνολικότερα, απέναντι και στους ανθρώπους και στην κοινωνία, ήταν πολύ κακό. Υπήρξε άγνοια στο τι σημαίνει διαχείριση κρίσεων», ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή «Η Τρόικα του Αθήνα 9.84» και τον Σταμάτη Ζαχαρό, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως είπε, «οι άνθρωποι που κυβερνούν σήμερα, κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαν υποβαθμίσει το θέμα της ασφάλειας, στον πολιτικό τους λόγο, στην αντίληψή τους στην ιδεολογία τους».

«Η δημόσια συζήτηση πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά. Το βασικό είναι ότι πρέπει να πάρουμε κάποια μαθήματα όλοι για να δούμε τι δεν κάναμε και τι πρέπει να κάνουμε, άμεσα και πολύ γρήγορα όμως. Γιατί καλοκαίρι είναι ακόμα, μπορεί να συμβεί κάτι. Η ετοιμότητά μας σε ότι αφορά την διαχείριση των φυσικών καταστροφών, τη διάσωση ανθρώπινων ζωών πρέπει να είναι καθημερινή», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ακόμη ότι: «Αυτό το θέμα με τους εμπρηστές, εντός ή εκτός εισαγωγικών, όπως και τα πολεοδομικά, είναι εξοργιστικό πραγματικά. Επιχειρείται να πάει αλλού η συζήτηση. Και αυτό δεν είναι καλό, όχι μόνο διότι δεν είναι ειλικρινές, δεν είναι έντιμο, προσβάλει τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους, προσβάλει και όλους εμάς διότι δε θα βγάλουμε και ένα χρήσιμο συμπέρασμα για το τι πρέπει να κάνουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα