back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δώνης: «Ονειρό μου να γίνω προπονητής στον ΠΑΟ»

Διαβάστε επίσης

O νέος προπονητής Γιώργος Δώνης και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας παρουσιάστηκαν επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μίλησαν για τη νέα σεζόν, τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και το γεγονός πως δεν θέλουν να υπάρξει άλλοθι μέσα στα αποδυτήρια.

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε πως «θέλουμε να φτιάξουμε μία γυάλα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα και να μην μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει έξω από αυτήν».

Ο Γιώργος Δώνης μεταξύ άλλων είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τρελοί. Εγώ πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν κάποια στιγμή να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι πάντα οι ιδανικές συνθήκες να γίνει αυτό.

Άλλες φορές είναι εύκολες οι συνθήκες, άλλες είναι δύσκολες. Εγώ θεωρώ ότι το ιδανικό ήταν να έρθω σε αυτές τις συνθήκες. Ήξερα πως θα με αντιμετώπιζε ο κόσμος. Το πρώτο που κυριάρχησε ήταν το συναισθηματικό κομμάτι.

Το δεύτερο ήταν το αγωνιστικό γιατί προπονητικά θέλω πάντα να υπάρχει ένα πλάνο που θα λειτουργήσει. Οι ιδέες μου με τον Νίκο Νταμπίζα ταιριάζουν και το είχα στο μυαλό μου ως μία μεγάλη πρόκληση παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν».

Από την πλευρά του ο Νίκος Νταμπίζας υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι για να δημιουργηθεί μία κατάσταση και να την επιλέξεις πρέπει να μπεις σε μία διαδικασία πολύ απλή. Να είσαι προετοιμασμένος. Ο βαθμός δυσκολίας είναι απλός αλλά αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην όποια επιτυχία.

Είναι συλλογική προσπάθεια και μέσα σε αυτές τις συνθήκες υπάρχει μία πρόκληση. Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε ένα πλάνο ξεκάθαρο. Υπάρχει απόλυτη συνειδητοποίηση της κατάστασης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα