back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Στη μάχη του 3ου προκριματικού του Champions League ρίχνονται απόψε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ  για να φτάσουν πιο κοντά στο «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος καλείται να αντιμετωπίσει το δύσκολο εμπόδιο της Σέλτικ, ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκει απέναντί του την, εξίσου ισχυρή, Σπαρτάκ Μόσχας.

Η «Ένωση» έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά, ωστόσο στον αγώνα του Celtic Park στις 21:45 ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ υψηλούς.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος δεν πρόκειται να τη βοηθήσει ούτε στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σέλτικ.

Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα Πλέι οφ -είτε του Champions League είτε του Europa League, ανάλογα με τα αποτελέσματα της πρωταθλήτριας Ελλάδας απέναντι στους Σκοτσέζους.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Βίντι, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα βρει απέναντί της τον νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα-Σούντουβα, για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο  ΠΑΟΚ μετά την εντυπωσιακή πρόκριση του επί της Βασιλείας, υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας στην κατάμεστη Τούμπα στις 20:00.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος έπεισε με την παρουσία του ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ομάδα και ο Ρουμάνος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Ρώσους. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Κάνιας.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, απουσίες που δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αφού πρόκειται για τις γνωστές απώλειες.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει την πρόκριση, θα βρει απέναντί του στη φάση των πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα