back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός “διέλυσε” με 4-0 την Λουκέρνη

Διαβάστε επίσης

Ονειρικό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Πειραιώτες έκαναν συντρίμμια την αδύναμη Λουκέρνη νικώντας με 4-0 και κλειδώνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League από το πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς της ερχόμενης μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν πάρτι κόντρα στους Ελβετούς. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Λάζαρος, Γκερέρο σε ένα ματς που η ομάδα “γέμισε” τον κόσμο της που βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο.

 

Φυσικά ακόμα υπάρχει δρόμος και κανείς δεν πρέπει να ξεγελιέται από αυτό το ματς, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη, ενώ ο Φορτούνης σημάδεψε δυο φορές τα δοκάρια, στο 55′ και στο 70′ .

 

 

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0

Σκόρερ: 10′, 33′ Χριστοδουλόπουλος, 36′ 84′ Γκερέρο

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία)

Βοηθοί: Σιρίλ Μουνιέ, Μεχντί Ραχμουνί (Γαλλία)

Κάρτες

Κίτρινες: 16′ Καμαρά, 20′ Σμιντ, 56′ Σνόιλι, 61′ Μπουχαλάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90′ Τοροσίδης), Φορτούνης (86′ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (78′ Βρουσάι), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βάιλερ): Σάλβι, Γκρέτερ, Άλβες, Σμιντ, Σβέγκλερ (57′ Βάργκας), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια, Σνόιλι (58′ Σουλτζ), Σιρπφ, Ελέκε (74′ Ντεμχσάι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα