back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη Λουκέρνη στο πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προκριθεί στα πλέι όφ της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί την έδρα και το κίνητρο των παικτών του τα ατού της ομάδας του απέναντι στην ελβετική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να δοθεί πίστωση χρόνου, καθώς η ομάδα πρέπει να πετύχει άμεσα τους μεγάλους στόχους της.

«Η ομάδα μας χρειάζεται να είναι δυνατή ψυχολογικά. Να είστε σίγουροι όπως αυτό θα συμβεί, γιατί είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας. Η Λουκέρνη είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με καλές πορείες τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Εμείς παρότι είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα, είμαστε και μια ενωμένη και δυνατή ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα μας δημιουργήσει ο αντίπαλος.

Είναι ένα πλεονέκτημα για την αντίπαλο ότι έχει αρκετά επίσημα ματς στα πόδια της, αλλά έχουμε κι εμείς τα δικά μας πλεονεκτήματα. Πρώτον ότι παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και δεύτερον ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο.

Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα μας βάλει δυσκολίες, αλλά έχουμε κι εμείς τα όπλα μας. Ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, ενώ οι παίκτες μας από μόνοι τους έχουν μεγάλο κίνητρο».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9μμ και θα μεταδοθεί από το Novasports 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα