back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θερμά συγχαρητήρια από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία στον Μίλτο Τεντόγλου

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία απέστειλαν τα συγχαρητήρια τους στον Μίλτο Τεντόγλου, τον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής για το χρυσό του Μ. Τεντόγλου στο Βερολίνο:

“Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση” απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο. “Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο” πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

Τα συγχαρητήριά του στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου απευθύνει ο πρωθυπουργός μέσω twitter.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, που με την επιμονή και το ταλέντο του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα” αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Το tweet Κυριάκου Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τέντογλου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκηςγια την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου. Μας έκανε υπερήφανους σε μια στιγμή που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο προεδρος της ΝΔ, αναρτώντας και μια φωτογραφία του 20χρονου Έλληνα πρωταθλητή.

Σταύρος Θεοδωράκης: Μπράβο μάγκα

Σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter αναφέρει τα εξής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο, από τον Μίλτο Τεντόγλου.

«Και εκεί που όλοι είμαστε στα πατώματα έρχεται ένας νεαρός, 20 μόλις ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου & κατακτά χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο. Ο Τεντόγλου με άλμα 8,25 έγινε ο νεαρότερος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στίβου. Μπράβο μάγκα».

Ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

«Εκφράζουμε τα θερμότατα μας συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς. Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα του μελλοντικές διακρίσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα