back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στη Μόσχα

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα  και αν προκριθεί θα μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα παιχνίδια των πλέι οφ θα γίνουν στις 21 και 29 Αυγούστου με το πρώτο ματς να γίνεται εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη στην αναμέτρηση ενώ φυσικά ευνοήθηκε από το γεγονός πως για 60 λεπτά έπαιξε με παίκτη παραπάνω.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ματς είπε:

“Είχαμε πολλές ευκαιρίες, πραγματικά πολλές. Και όταν δεν σκοράρεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με τέτοια πίεση για να προκριθείς φυσιολογικά πας πίσω, αλλά κάναμε καλή δουλειά ανασταλτικά. Περάσαμε τη Βασιλεία, την Σπαρτάκ Μόσχας, είναι απίστευτο αλλά δίκαιο για την δουλειά των παικτών του ΠΑΟΚ”.

Οι συνθέσεις:

Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιζό, Τζίκια, Κομπάροφ, Φερνάντο (62′ Σαμέντοβ), Ζομπνίν, Γκλουσακόβ,Τασάεβ (46′ Ζε Λουίς), Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64′ Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46′ Ουάρντα), Πέλκας (79′ Σάκχοφ), Λημνιός, Πρίγιοβιτς.

Το Live του ματς:

Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ 0-0 (τελικό)

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Τζικία, Κομπάροφ, Γκλουσακόφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Τασάεφ, Λουίζ Αντριάνο, Πρόμες.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς.
Διαιτητής της αναμέτρησης  είναι ο Ρούντι Μπουκέ από τη Γαλλία.
26ο λεπτό Δοκάρι για την Σπαρτάκ Μόσχας. Εκτελέστηκε το φάουλ από τα αριστερά ο Κάνιας προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη και εν συνεχεία απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΟΚ.
32ο λεπτό Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει η Σπαρτάκ Μόσχας. Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λουίς Αντριάνο.
Ημίχρονο: Στο 0-0 οι δύο ομάδες
54ο λεπτό Τριπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Πανέμορφη κίνηση του Λημνιού και γύρισμα με τον Πέλκα να μην κάνει καλό πλασέ, τον Πρίγιοβιτς να μην μπορέι να μπει στη φάση και τον Ουάρντα δυο φορές με σουτ να αστοχεί.
Τελικό σκορ: Σπαρτάκ  Μόσχας- ΠΑΟΚ 0-0
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με τελικό συνολικό σκορ 3-2 και θα αγωνιστεί στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ για την είσοδο για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα