back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Η συνεργασία, σε διεθνές επίπεδο, ο μοναδικός τρόπος που διαθέτει η ανθρωπότητα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων, το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακκελαροπούλου, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Επιδότηση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για 18 μήνες στην αγορά αυτοκινήτων νέου τύπου, 15% για την αγορά ή μίσθωση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου και 25% για την αγορά ηλεκτροκίνητου ταξί, προβλέπει το εθνικό σχέδιο για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«…Το περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ουσιαστικά αποδομεί τους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών και απορυθμίζει πλήρως την περιβαλλοντική νομοθεσία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από το Σχινιά.

Δεκάδες ελιές φυτεύει από σήμερα στα παρτέρια της Ιεράς Οδού ο δήμος Αθηναίων συμμετέχοντας με έμπρακτο τρόπο στο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Η ελληνική κυβέρνηση ενήργησε γρήγορα σε σχέση με την πανδημία. Η ελληνική οικονομία ωστόσο, είναι εκτεθειμένη εξαιτίας του τουρισμού, όπως και η Ισπανία και η Πορτογαλία, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Βάλντις Ντομπρόβσκις, στο συνέδριο του Economist.

Διαφορετική χώρα η Ελλάδα από το 2010 το μήνυμα του Μάριο Σεντένο στο ίδιο συνέδριο- Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τα δάνεια του ESM διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σήμερα η ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ σε 51.000 δικαιούχους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή τον Μάρτιο

Νέα πρόκληση Ερντογάν- Σύμφωνα με την Χουριέτ, έδωσε εντολή να χαρακτηριστεί η Αγία Σοφία τζαμί, διατηρώντας παράλληλα και την ιδιότητα της ως Μουσείο.

«Θα απαντηθεί προσηκόντως η οποιαδήποτε πρόκληση» από την Τουρκία, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας αναφερόμενος στις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Έκτακτα μέτρα στις εξόδους των εθνικών οδών και τα λιμάνια από τις 4 για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Χαλάει ωστόσο ο καιρός από αύριο με βροχές και αφρικανική σκόνη.

ΚΑΙΡΟΣ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο στην Αττική με πιθανότητα βροχών τις απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Θερμοκρασία στην πρωτεύουσα από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 24 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα