back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου:«Σεβόμαστε τη Μπενφίκα, αλλά ήρθαμε για τη νίκη»

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος και αποφασισμένος να τα καταφέρει απέναντι στην Μπενφίκα, προκειμένου να προκριθεί στους ομίλους του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνοντας όπως είπε τον απαραίτητο σεβασμό σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ενόψει του πρώτου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, στη Λισαβόνα, για τα playoffs του Champions League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως έχει μελετήσει αρκετά τη Μπενφίκα, υπάρχει σεβασμός για το μέγεθος της, αλλά η ομάδα του θα κυνηγήσει τη συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί, υποστήριξε πως έχει μια ιδέα αλλά ακόμα έχει μια νύχτα για να πάρει την τελική του απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το στόχο του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι:

«Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικά στοιχεία. Άλλο στυλ είχε η Βασιλεία, άλλο η Σπαρτάκ, άλλο τώρα η Μπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες οι οποίες ηγούνται στις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Αυτή είναι μία επιβεβαίωση για το γεγονός πως παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους. Θα σας πω το ίδιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν θα είναι αποτυχία η μη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους:

«Στο μυαλό μου δεν υπάρχει αυτό. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό».

Για την Μπενφίκα και τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ήταν χαρά μου να την αναλύω, μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς χτίζουμε τη νοοτροπία μας, κάναμε ένα εκπληκτικό σερί νικών και είμαστε εδώ για να κάνουμε το ίδιο και αύριο. Δεν μου αρέσει να μιλάω με ποσοστά. Η Μπενφίκα είναι δυνατή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εδώ για να προκριθούμε. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Ξέραμε θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά είμαστε έτοιμοι. Στη ζωή του καθενός υπάρχουν στιγμές που σε σπρώχνουν πιο πάνω και είμαστε αποφασισμένοι να καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα:

«Σεβασμός για τον αντίπαλο, για την ποιότητά του και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας, την νοοτροπία μας».

Για τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί και το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ:

«Έχω μια ιδέα, αλλά έχουμε ακόμα μία νύχτα για να δούμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσοχή στις λεπτομέρειες. Σε αυτό το επίπεδο τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Κάποιες φορές χρειάζεται να αλλάξεις την στρατηγική σου».

Για το αν ο Βέρνμπλουμ θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι:

«Το επόμενο παιχνίδι είναι την επόμενη εβδομάδα. Ο Βέρνμπλουμ θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα