back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Groupama Arena της Βουδαπέστης, με στόχο να βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ μετά την πρόκριση επί της Σέλτικ, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στους ομίλους του Champions League και απόψε καλείται να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα προς αυτούς με αντίπαλο τη Βίντι στις 22:00, Cosmote Sports 1.

Ενισχυμένη με σημαντικές επιστροφές παικτών σε σχέση με τα παιχνίδια της προηγούμενης φάσης, η Ένωση θα μπει στην «Groupama Arena», γνωρίζοντας  ότι θ’ αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που πλέον είναι υποψιασμένος και θα της βάλει δύσκολα. Σε αυτή την προσπάθεια η ΑΕΚ θα έχει διαθέσιμο τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να αποδεχτεί τον ρόλο του φαβορί στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Έχει μελετήσει την ουγγρική ομάδα, γνωρίζει τη σφιχτή άμυνα που διαθέτει και έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του ότι έχουν την ποιότητα να κάνουν αυτοί παιχνίδι και να βρουν τον τρόπο να την ξεκλειδώσουν και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς της Αθήνας.

Η πιθανή 11αδα της ΑΕΚ

Στο σχεδιασμό του αρχικού σχήματος, για τον Έλληνα τεχνικό ερωτηματικό υπάρχει για το ποιος εκ των Άλεφ ή Γαλανόπουλου θα παίξει δίπλα στον Σιμόες στον χώρο του κέντρου. Για το δεξί άκρο υπάρχει η πιθανότητα να δούμε τον Γκάλο αντί του Μπακασέτα, ενώ όσον αφορά το αριστερό άκρο, φαβορί είναι ο Μάνταλος. Ο Λόπες ο οποίος μόλις επανήλθε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε θα βρίσκεται στον πάγκο. Στην Αθήνα έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Μπογέ και Αλμπάνης, όπως και οι Αϊντάρεβιτς και Μοράν.

Ένα πιθανό σχήμα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αποψινή αναμέτρηση είναι με τους: Μπάρκα, Χουλτ, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Μπακάκη, Σιμόες, Γαλανόπουλο ή Άλεφ, Μάνταλο, Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Λιβάια.

Στη Βίντι σέβονται την ΑΕΚ και αναγνωρίζουν πως έχει τον ρόλο του φαβορί, κάτι που φάνηκε και στα λεγόμενα του τεχνικού της ουγγρικής ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τη Βίντι με ένα 4-2-3-1 με τους: Κοβάτσικ – Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στόπιρα – Χάτζιτς, Νικόλοφ – Νεγκό, Κοβάτς, Λάζοβιτς – Μ. Σέποβιτς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα