back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τις εθνικές ομάδες πόλο εφήβων και νέων

Διαβάστε επίσης

Τη σημασία της αξιοκρατίας επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τα μέλη της εθνικής ομάδα πόλο εφήβων που κέρδισε πρόσφατα το παγκόσμιο πρωτάθλημα και της εθνικής ομάδας νέων που ξεκινάει σύντομα τις διεθνείς τις υποχρεώσεις.

Όπως επισημαίνεται από την ΝΔ στη συζήτηση που είχε με τους πολίστες τού ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι για να πετύχει κανείς στον αθλητισμό καθοριστικό ρόλο παίζει η σκληρή δουλειά, η ευγενής άμιλλα και η ομαδικότητα. Και μεταξύ αστείου και σοβαρού τον ρώτησαν αν εκείνος θα μπορούσε να υιοθετήσει τις αξίες αυτές στην κυβέρνηση αν εκλεγεί πρωθυπουργός.

[su_slider source=”media: 18271,18267,18266,18272″ width=”700″ height=”420″ title=”no”]

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η σκληρή δουλειά και κυρίως η επιβράβευσή της είναι μία από τις πρωταρχικές αξίες που χρειάζεται να υιοθετήσουμε καθολικά για να πάει μπροστά η χώρα μας διότι απλούστατα συνδέεται ευθέως με την αξιοκρατία που τόσο απουσιάζει στην Ελλάδα. «Όπως εσείς προφανώς δεν μπήκατε στην εθνική ομάδα με μέσο, αλλά με βάση τα προσόντα σας, σας εγγυώμαι ότι και εγώ έτσι θα επιλέξω τους συνεργάτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε εξάλλου ότι «η ευγενής άμιλλα είναι επίσης κεντρικό συστατικό της πολιτικής καθώς σχετίζεται με το σεβασμό στους κανόνες -δηλαδή το λεγόμενο fair play- που πρέπει να διδάσκεται ήδη από το σχολείο».

Τέλος επισήμανε πως «η ομαδικότητα είναι ένα κεντρικό ζητούμενο και για την πολιτική, καθώς οι Έλληνες ρέπουμε στον ατομισμό, ενώ όταν συνεργαζόμαστε μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα