back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Ποτάμι: Ανοιχτό συνέδριο στις 3 και 4 Νοεμβρίου

Διαβάστε επίσης

Πρόσκληση σε κομματικά ανένταχτους, αλλά πολιτικά ενεργούς πολίτες απευθύνει το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού ενόψει του ανοιχτού συνεδρίου του στις 3 και 4 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Η ημερομηνία οριστικοποιήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ συγκροτήθηκε «Επιτροπή Kοινής Πορείας», η οποία έχει επιφορτισθεί τις επαφές με εκπροσώπους Κινήσεων και Ομάδων του φιλελεύθερου και μεταρρυθμιστικού χώρου.

Στην «Επιτροπή Κοινής Πορείας» μετέχουν οι Παντελής Αβραμίδης, επιχειρηματίας, Μαρία Δαμανάκη, δικηγόρος, Άννα Λυδάκη, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας,, Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών, Πάνος Μπιτζαξής, δικηγόρος – πρώην γ.γ. Aθλητισμού, Κωστής Μπιτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος στην Τεχνόπολη, Μάκης Παπούλιας, επιχειρηματίας πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας και Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος του Α.Ο «ΠΡΩΤΕΥΣ», από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη του Ποταμιού.

«Το κομματικό κράτος, η διαφθορά, ο παραγοντισμός, οι ανισότητες που καλλιέργησαν κατ’ εποχές τα κόμματα που κυβέρνησαν, έχουν πάρει πλέον την μορφή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» αναφέρει η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και «καλεί τους πολίτες που έχουν ένσημα στην αληθινή ζωή, που ποτέ δεν τους χαρίστηκε τίποτα και διαθέτουν προοδευτικό όραμα και θάρρος», να είναι οι σύμμαχοι σε αυτή την νέα πορεία του Ποταμιού.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να στείλει επιστολή με αντίστοιχο περιεχόμενο σε 300 πολίτες – ανένταχτους κομματικά αλλά ενεργούς πολιτικά – τους οποίους και θα καλέσει να συμμετέχουν στο συνέδριο ως συνδιοργανωτές και όχι μόνο ως σύνεδροι ή παρατηρητές.

Σημειώνεται ότι, σήμερα Πέμπτη, ξεκινά η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Αγαθονήσι, στους Λειψούς και στην Σάμο.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα