back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίθεση της ΕΠΟ κατά Βασιλειάδη και Super League

Διαβάστε επίσης

Την απάντηση της στη δυσαρέσκεια που φέρεται να εκφράστηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη για το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου έδωσε η ΕΠΟ.

Κύκλοι του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, εξέφραζαν το μεσημέρι της Παρασκευής την έντονη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, θεωρώντας πως πήγε να τινάξει στον αέρα τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Με επίσημη θέση της, η ελληνική ομοσπονδία περνά στην αντεπίθεση και κάνει λόγο για “προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη των πατρόνων”.

Υποστηρίζεται – μεταξύ άλλων – πώς “αν ο κύριος Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκακάτση για ψήφους άλλων προσώπων, τις οποίες δεν μπορούσαν ωστόσο να εγγυηθούν, ας αναζητήσει τις ευθύνες σε εκείνους”.

Η θέση της ομοσπονδίας:

“Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κρύβει την απορία του και την δυσαρέσκειά του. Δουλειά του κυρίου Βασιλειάδη – όπως γνωρίζει κι ο ίδιος πολύ καλά – είναι να θέτει το νομοθετικό πλαίσιο, που δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να σέβεται τις αποφάσεις του ποδοσφαίρου που εκφράζονται με δημοκρατικό τρόπο από το κορυφαίο θεσμικό όργανό του, την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη των πατρόνων.

Αν ο κύριος Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκακάτση για ψήφους άλλων προσώπων, τις οποίες δεν μπορούσαν ωστόσο να εγγυηθούν, ας αναζητήσει τις ευθύνες σε εκείνους. Τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΟ αποφάσισαν πως η διεξαγωγή μπαράζ είναι η καλύτερη λύση και η απόφαση πάρθηκε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες μέσω των οποίων λειτουργεί η ΕΠΟ.

Η φαντασία των κυρίων Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση μάλιστα οργιάζει, αφού αποκαλύπτουν δήθεν εγγυήσεις του προέδρου της ΕΠΟ στον ομόλογό του της Super League για υπερψήφιση της προκήρυξης της Super League στην Ε.Ε της ΕΠΟ.

Φυσικά, δεκτή η κάθε φαντασίωση αφού πρέπει ν’ απολογηθούν στο Δ.Σ της Λίγκας, το οποίο ενημερώνουν πλημμελώς”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα