back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στο ΔΣ του Παναθηναϊκού ξεκινάει η εποχή Πιεμπογκνσάντ

Διαβάστε επίσης

Τις απαραίτητες διεργασίες για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπογκνσάντ αναμένεται να τρέξει η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Αρχικά αναμένεται να κλείσει και επίσημα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία ολοκληρώθηκε χθες. Το ΔΣ θα πιστοποιήσει ότι μπορεί να ξεκινήσει νέα ΑΜΚ στην οποία θα μπορεί να βάλει χρήματα και να αποκτήσει μετοχές και μη Ευρωπαίος πολίτης. Στη συνέχεια θα χρειαστεί νέα Γενική Συνέλευση η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου με ένα ποσό το οποίο θα αποφασισθεί από κοινού από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρότζ.

Ο Πιεμπονγκσάντ ουσιαστικά μπορεί πλέον να γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις μετοχές να καταλήγουν στην Pan Asia την οποία εκπροσωπεί. Για να μην υπάρξει πρόβλημα, βέβαια, θα πρέπει να δοθεί έγκριση κι από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το άλλο θέμα είναι η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με την προϋπόθεση βέβαια να αποκτηθούν οι μετοχές από τον Ταϊλανδό και εφόσον επιθυμεί να τροποποιήσει τη σύστασή του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα