back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήματος-Πέρασε το μπαράζ

Διαβάστε επίσης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε το αίτημα της Football League για μπαράζ και λίγες ώρες λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλα είναι στον αέρα.

Θρίλερ για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.  Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου εισηγήθηκε την έγκριση της προκήρυξης της Super League για υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας, όμως η Ε.Ε. κατέληξε στη μέση λύση δεδομένου ότι η Football League επέμενε στην απευθείας άνοδο δύο ΠΑΕ.

Με ψήφους 10-6 αποφασίστηκε να υποβιβαστούν ο 14ος, ο 15ος και ο 16ος της Super League, να προβιβαστεί απευθείας ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας με τον 2ο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να δώσουν διπλό αγώνα μπαράζ.

Να πούμε εδώ ότι οι τέσσερις της Super League μαζί με Πανίδη και Παπαχρήστο ήταν υπέρ του 3-1, ενώ αντίθετα απών ήταν ο Βρακάς.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση. Η Super League έχει προγραμματίσει συμβούλιο στις 14:00 και θα κληθεί να τροποποιήσει την προκήρυξή της μετά την παραπάνω εξέλιξη και η σέντρα του πρωταθλήματος είναι στον… αέρα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα