back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ χαλαρά 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε επίσης

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ νίκησε νίκησε στην πρεμιέρα της στο νέο πρωτάθλημα με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην ομάδα της Ηπείρου.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης «φρέσκαρε» την ενδεκάδα της ομάδας του ενόψει της ρεβάνς με τη Βίντι για τα play off του Champions League, με τους Σιμόες, Χουλτ, Κλωναρίδη και Οικονόμου (ο οποίος ήταν τιμωρημένος), να παίρνουν ανάσες.

Ο Πόνσε σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Ένωση, ανοίγοντας το σκορ στο 37′. Ο Λιβάγια πέρασε από δεξιά τον Σκόνδρα και «σέρβιρε» το γκολ στον Αργεντινό που δεν αστόχησε από κοντά. Το τελικό 2-0, διαμόρφωσε ο ίδιος ο Κροάτης στο 47′, μετά από ασίστ του Μιχάλη Μπακάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα. Κορυφαίος για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο τερματοφύλακας του Βελίδης, ενώ η απουσία του Πέντρο Κόντε ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, με τον ποδοσφαιριστή να οδεύει προς τα Εμιράτα, όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γκάλο (Κλωναρίδης 73′), Λιβάια (Μάνταλος 64′), Μπακασέτας, Πόνσε (Γιακουμάκης 68′).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ξυδας, Κάστρο (Τζημόπουλος 61′), Κακούμπα (65′ Μυστακίδης), Γιάκος (46′ Κριζμάν), Λίλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα