back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΛ πέρασε με 1-0 από τη Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΛ ξεκίνησε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα. Χάρη σε ένα εντυπωσιακό γκολ του Ντέλετιτς, η Λάρισα έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Ριζούπολη (1-0), απέναντι σε έναν κακό Απόλλωνα Σμύρνης.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» πέρασαν από τη Ριζούπολη και με ένα εξαιρετικό γκολ του Ντέλετιτς στο 30΄νίκησαν τον Απόλλωνα και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά είχε την ουσία βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη ο Απόλλωνας, αν και γηπεδούχος, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Μετά το γκολ που δέχθηκε, προσπάθησε να πιέσει την ΑΕΛ, αλλά δεν τα κατάφερε να πετύχει απολύτως τίποτα. Η «Ελαφρά Ταχιαρχία» φάνηκε να μην έχει βρει ακόμα τη…χημεία της εξαιτίας των πολλών μεταγραφών, αλλά είναι σίγουρο πως στη συνέχεια θα βελτιωθεί.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαλεριέν Ίσμαελ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58′ Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Τομάς (68′ Οριουέλα), Άιλερς (58′ Τριάδης), Ελ Χέλβε.

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46′ Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (28′ λ. τρ. Γκόλιας), Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μορσί (68′ Καρανίκας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα