back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με το δεξί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Με νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League. Επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Μπενφίκα για την είσοδο του στους ομίλους του Champions League.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλέξαντρ Πρίγιοβιτς, στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και δικαιολογημένα, αφού ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται να πέφτει πριν τον ακουμπήσει στη συνέχεια ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν αναμφίβολα ο λόγος που ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν κέρδισε πιο εύκολα, κάνοντας μερικές σωτήριες επεμβάσεις.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συγκαταλέγεται αναμφίβολα και το ντεμπούτο του Πόντους Βέρνμπλουμ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου «έβησε» το -2 με το οποίο μπήκε στη Σούπερ Λίγκα.

Ο αγώνας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και πολιόρκησε τον Αστέρα. Μόλις στο 8΄ ο Παπαδόπουλος έκανε την πρώτη σωτήρια απόκρουσή του σε σουτ του Ζαμπά. Οι γηπεδούχοι επέμεναν και στο 28′ ο Παπαδόπουλος απογειώθηκε κι έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Σάχοβ. Σιγά σιγά η πίεση του ΠΑΟΚ εξασθένησε και ο Αστέρας βγήκε μπροστά. Στο 40′ μάλιστα παραλίγο να σκοράρει, όταν ο Τσιλιανίδης σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Ίδιο το σκηνικό και στο ξεκίνημα του β΄ μέρους. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για ένα γκολ και το βρήκε στο 58′ με αμφισβητούμενο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Κουτσιαύτης. Ο Αστέρας στη συνέχεια ρίσκαρε και είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 70′ όταν ο Τριανταφυλλόπουλος ανενόχλητος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 92′ ο Ρόλε καρδιοχτύπησε την Τούμπα επιχειρώντας κεφαλιά από καλή θέση αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας (74′ Βέρνμπλουμ), Ζαμπά (67′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82′ Ακπόμ)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46′ Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (88′ Ρόλε), Μανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα