back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έρευνα εις βάρος του ΚΕΠΑ για το ποσοστό αναπηρίας του Αρ. Φλώρου

Διαβάστε επίσης

Έρευνα εις βάρος του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας του Αριστείδη Φλώρου, ξεκίνησε η διοίκηση του ΕΦΚΑ, κατόπιν εντολής της Έφης Αχτσιόγλου.

Μονόδρομος ήταν για τους δικαστές σύμφωνα με το νόμο η αποφυλάκιση του καταδικασμένου για το σκάνδαλο της Energa, Αριστείδη Φλώρου όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Λάβρος» κατά της Κυβέρνησης, εμφανίστηκε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη, ο συνταγματολόγος, Κώστας Μποτόπουλος. «Ένα από τα ίχνη που θα αφήσει η σημερινή κυβέρνηση, είναι η πολύ βαριά καταρράκωση του κράτους δικαίου», είπε χαρακτηριστικά.

Τι μπαίνει στο μικροσκόπιο του ΕΦΚΑ για την υπόθεση Φλώρου

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την αποφυλάκιση του Φλώρου Αριστείδη, ο οποίος είχε καταδικασθεί για την υπόθεση της Energa, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, διέταξε άμεσα:

Α) Έλεγχο των σχετικών ιατρικών γνωματεύσεων, με βάση τις οποίες πιστοποιήθηκε η αναπηρία.

Β) Έλεγχο γνησιότητας των προσκομισθέντων δικαιολογητικών

Γ) Έλεγχο συνταγογράφησης μέσω ΗΔΙΚΑ

Δ) Έναρξη διαδικασιών επιθεώρησης και ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Ε) Υποβολή των πορισμάτων στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ επισημαίνει ότι από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει διακηρύξει προς κάθε κατεύθυνση τη θέση αρχής για την πλήρη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη λειτουργία του Φορέα, τη διοίκηση και τη διαχείριση των υποθέσεών του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα