back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Λαμία ολοκληρώνεται η «πρεμιέρα» της Σουπερλίγκας

Διαβάστε επίσης

Με την αναμέτρηση Λαμία- Αρης ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της Σουπερλίγκας, καθώς απόψε στις 9.30μμ η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία μετά απο τέσσερα χρόνια.

Στη διάθεση του προπονητή των γηπεδούχων, Μπάμπη Τεννέ για την αναμέτρηση θα είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός φορ της Λαμίας αποβλήθηκε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αρχικά υπήρχε ανησυχία μήπως η ποινή έχει ισχύ για το πρωτάθλημα, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε επειδή πρόκειται για… εγχώριο φιλικό κι όχι διεθνές δεν προβλέπονται κυρώσεις.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Αρη Πάκο Ερέρα απαιτεί από τους παίκτες του ψυχραιμία στον αγωνιστικό χώρο και να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του. Μπορεί η ομάδα να μην είναι έτοιμη πλήρως, αλλά έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Σύμφωνα με τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, παρότι ο Ισπανός δεν έδειξε τις τελικές του αποφάσεις σε ότι αφορά τα διλήμματα που υπήρχαν για την αρχική ενδεκάδα, μία πιθανή παράταση σε σύστημα 4-2-3-1 είναι η εξής.

Κουέστα στα γκολποστ, με τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Δεληζήση και Βαλεριάνο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ο Μπάσα με τον Ματίγια με τους Γκαρσία και Γκάμα στις πτέρυγες και τον Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα