back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στοχεύει απόψε η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η AEK υποδέχεται απόψε στις 10μμ στο ΟΑΚΑ την ουγγρική Βίντι στη ρεβάνς της νίκης της στη Βουδαπέστη την περασμένη Τετάρτη με 2-1.

Εφόσον υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, θα επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δώδεκα χρόνια. Φυσικά πέρα από τη διεθνή καταξίωση που θα ζήσει ένα κλαμπ που κινδύνεψε με… αφανισμό από τον ευρωπαϊκό χάρτη, θα χτίσει σε ακόμη πιο γερά θεμέλια το μέλλον του εξασφαλίζοντας πάνω από 20 εκατ. ευρώ σε έσοδα.

Μετά τις διαδοχικές ανόδους, το Κύπελλο πρόπερσι, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πέρσι και το πρωτάθλημα πριν λίγους μήνες, για την ΑΕΚ η πρόκριση στους ομίλους του Champions League φαντάζει ως η… φυσική συνέχεια ενός ταξιδιού που άρχισε με πολύ πόνο από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και συνεχίζεται με πολλά όνειρα που φτάνουν μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μοράν και Αϊντάρεβιτς, του ανέτοιμου Τσιγκρίνσκι και των τραυματιών Μπογέ, Γκάλο και Αλμπάνη, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Μπακασέτας.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περίπου 40 χιλιάδες κόσμος, καθώς οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα