back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Συντριβή» και τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Βαριά ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το 1-1 του πρώτου αγώνα. Πλέον οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε νωρίς με 1-0, αλλά οι Πορτογάλοι μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ παίρνοντας προβάδισμα με 1-2, ενώ στη συνέχεια λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκαν με 1-3 «σφραγίζοντας» την πρόκρισή τους.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά το σκορ στα πρώτα λεπτά, έκαναν πολλά ατομικά λάθη, ειδικά οι Βαρέλα και Πασχαλάκης και οι Πορτογάλοι πήραν άνετα την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το φιλμ του αγώνα:

5′ Εξαιρετική κάθετη του Μαουρίσιο, ο Πρίγιοβιτς στην περιοχή κάνει το τακουνάκι για τον Λημνιό, αυτός με πλάτη προσποιείται ωραία, γυρίζει, κάνει το σουτ με το δεξί, η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Βλαχοδήμος.

13′ Ο Πέλκας έπαιξε την μπάλα κοντά στον Βιεϊρίνια, αυτός βρήκε τον Μαουρίσιο που είχε την κίνηση αφού ήξερε πού θα πάει η μπάλα και ο Πρίγιοβιτς σε κενή εστία δεν έχει πρόβλημα να ανοίξει το σκορ

20′ Κόρνερ με τον Πίτσι από τα δεξιά, κεφαλιά του Ζαρντέλ και 1-1 για τη Μπενφίκα

26′ Λάθος του Πασχαλάκη, που προσπάθησε να σώσει τη μπάλα πριν βγει κόρνερ, ο Σέρβι την κέρδισε και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο Σάλβιο εκτέλεσε το πέναλτι και 1-2 για τη Μπενφίκα

35′ Εκτελείται το φάουλ από τα δεξιά, ο Μάτος από κοντά προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αντιδρά εξαιρετικά και στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

36′ Επιπόλαιες επεμβάσεις του Πασχαλάκη, ο Γκριμάλδο κάνει το σουτ, αποκρούει ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Η κεφαλιά του Σεφέροβιτς στη συνέχεια της φάσης περνά άουτ.

39′ Γκριμάλδο και Σέρβι αλλάζουν τη μπάλα στην αριστερή πτέρυγα και τροφοδοτούν τον Πίτσι, αυτός με σουτ εκτός περιοχής νικά τον Πασχαλάκη κάνοντας το 1-3

Τέλος α΄ ημιχρόνου

49′ Ο Βαρέλα ανέτρεψε τον Ζαρντέλ, που κέρδισε πέναλτι. Ο Σάλβιο το εκτέλεσε και έκανε το 1-4 για τους Πορτογάλους.

51′ Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο προσπαθεί να σκοράρει, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχοδήμου.

62′ Συρτό διαγώνιο σουτ του Μάτος, δεν έχει πρόβλημα ν’ απομακρύνει ο Βλαχοδήμος.

66′ Σε σέντρα του Ουάρντα ο Πέλκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανα ωραία το κοντρόλ και το βολέ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου.

85′ Ωραία κάθετη πάσα στον Πέλκα ο οποίος θα μπει από τα δεξιά και θα κάνει την τελευταία στιγμή ένα πλασέ με τον Βλαχοδήμο να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Σάλβιο, Σέρβι, Πίζι και Σεφέροβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα