back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το summer school της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο, επιμένοντας ότι “εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή, καθώς το κυβερνητικό δίδυμο της καταστροφής Τσίπρα – Καμμένου έχει πάρει μια κατηφόρα που πολλαπλασιάζει τα λάθη και προκαλεί σπασμωδικές κινήσεις”.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στην ανατολική Αττική, ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι οι ευθύνες θα εντοπιστούν και θα αποδοθούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά “το Μάτι έγινε η φωτογραφία της κυβέρνησης: ανεπάρκεια, απανθρωπιά, δειλία και κυνισμός”.

Για την οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται εκτός αγορών, η οικονομία δεν έχει ανάσα και οι Έλληνες περιμένουν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου και αυξημένο ΕΝΦΙΑ στις λαϊκές συνοικίες.

Σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραχώρησε στους γείτονες μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα και επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε σε αυτήν ούτε στην επόμενη Βουλή.

Ενόψει της ΔΕΘ, κωδικοποίησε ορισμένες από τις βασικές προγραμματικές του δεσμεύσεις, όπως η χορήγηση δικαιώματος ψήφου στους εκτός συνόρων Έλληνες, η δημιουργία 600.000 νέων θέσεων εργασίας, ως αποτέλεσμα του συνδυασμού της μείωσης φόρων και της έκρηξης των επενδύσεων, η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και το “ξήλωμα” των νόμων Φίλη και Γαβρόγλου στην Παιδεία.

Σπύρος Μουρελάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα