back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πέρασε από την Τρίπολη η ΑΕΚ, 0-1 τον Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 0-1, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η “‘Ενωση” με τη νίκη της αυτή, έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ενώ έσπασε και το αρνητικό ρεκόρ ετών καθώς είχε να κερδίσει εκεί από το 2011. Το γκολ για τους ¨κιτρινόμαυρους” πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος, στο 33ο λεπτό.

Δηλώσεις Ουζουνίδη και Παντελίδη

Νομίζω ο Αστέρας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος μετά τις μεγάλες ομάδες. Εμείς μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε και μετά κάναμε διαχείριση μετά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια”, είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

“Χάσαμε ένα ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Νομίζω αυτό και η αυστηρή απόφαση του διαιτητή, έκριναν το παιχνίδι. Δεν το έχω δει” τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης. 

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (46′ Βαλιέντε), Μαρτίνες (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (65′ Φερνάντεζ), Κυριακόπουλος, Μανιάς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65′ Τσόσιτς), Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (83′ Αλεφ), Λιβάια, Πόνσε (65′ Λόπες).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα