back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Βούτσης στον Αθήνα 9.84: Κατασκευασμένα τα περί διαφωνιών στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Σκουρλέτη

Διαβάστε επίσης

Ευφάνταστα και κατασκευασμένα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, τα δημοσιεύματα περί διαφωνίας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εκλογή του Πάνου Σκουρλέτη στην Γραμματεία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Ο,τιδήποτε από αυτά τα οποία γράφονται, ότι υπήρξε χειραγώγηση, ότι υπήρξαν εκβιασμοί, ότι υπήρξαν άλλες υποψηφιότητες κλπ, κινούνται απολύτως στη σφαίρα του φαντασιακού, για να μην πω ότι είναι και κάτι απολύτως κατασκευασμένο».
Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την πικρία του που αναγκάζεται να τοποθετείται δημόσια και να επαναλαμβάνει τα αυτονόητα, όπως είπε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», προσθέτοντας: « Παρόλα αυτά, επειδή δυστυχώς στην εποχή μας απ’ ότι φαίνεται διεξάγεται ένας πόλεμος αρκετά ανηλεής ως προς την εξέλιξή του και με “fake news”, χρησιμοποιούνται και τέτοια σενάρια από διάφορες πλευρές».

Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τον Βασίλη Πάικο, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι ένα ριζοσπαστικό κόμμα και ταυτόχρονο μαζικό, ενώ αναφερόμενος στον ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα την απέδωσε στην κεντροδεξιά συμπόρευση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σχολιάζοντας τις θέσεις της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι η Φώφη Γεννηματά έχει κάνει τις επιλογές της, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα