back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αλ. Τσίπρας: «Ιστορικής σημασίας» η φετινή ΔΕΘ

Διαβάστε επίσης

Στον αστερισμό της ΔΕθ εισέρχονται οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο πρωθυπουργός, με άρθρο του στο περιοδικό «Πρακτορείο», χαρακτηρίζει ιστορικής σημασίας τη φετινή διοργάνωση, καθώς -όπως εξηγεί- τα εγκαίνια της ΔΕΘ συμπίπτουν με τον τερματισμό της πολυετούς επιτροπείας, στο πλαίσιο των μνημονίων.

Οκτώ χρόνια υφεσιακών πολιτικών και λιτότητας έφτασαν στο τέλος τους. Η Ελλάδα με σταθερά βήματα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα κατάφερε τα τελευταία χρόνια να ανακάμψει, υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εκφράζει την εκτίμηση πως «τώρα είναι η ώρα να επενδύσουμε στις δυνατότητες της χώρας. Να αξιοποιήσουμε το θετικό μομέντουμ, να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα».

Εν τω μεταξύ, αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα ισχύσουν από σήμερα στη συμπρωτεύουσα, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της αστυνομίας θα συμμετάσχουν περισσότεροι απο 5.000 αστυνομικοί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έντονη θα είναι η παρουσία ανδρών του FBI και της CIA καθώς τιμώμενη χώρα στην 83η Διεθνή Έκθεση είναι οι ΗΠΑ.

Γ. Κατσίγιαννης – Ν. Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα