back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Nations League:Τα πλάνα του Σκίμπε για την Εσθονία

Διαβάστε επίσης

Ο Μίχαελ Σκίμπε καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Εσθονία στο εναρκτήριο ματς του Nations League με την Εσθονία στο Ταλίν.

Η Εθνική ολοκλήρωσε τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας της για την πρεμιέρα της διοργάνωσης το Σάββατο στο Ταλίν, με το Σκίμπε να εμφανίζει τα σχέδια του για τους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει. Αμφίβολος παραμένει μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος επανέρχεται σιγά σιγά στις προπονήσεις. Αντίστοιχο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ζέκα, ο οποίος όμως θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς στο Ταλίν και αναμένεται να ξεκινήσει.

Οι σκέψεις του Σκίμπε για την 11αδα

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά υπάρχουν φάνηκαν οι σκέψεις του για τις επιλογές του. Η πιθανή 11άδα του Σκίμπε σε σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να αποτελείται από τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη (δεξιά), Λυκογιάννη ή Τζαβέλλα (αριστερά), Μανωλά και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ζέκα θεωρείται ότι θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, με τους Μπουχαλάκη, Τζιόλη και Κουρμπέλη να διεκδικούν μια θέση δίπλα του. Φορτούνης και Πέλκας συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο -και σίγουρα βασικό- Κώστα Μήτρογλου, ενώ για μία θέση στην τριάδα παλεύουν οι Μάνταλος (φαβορί), Μπακασέτας και Δώνης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα