back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σύλληψη για εμπρησμούς στου Φιλοπάππου

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη χθες 5 Σεπτεμβρίου 2018 από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, 32χρονος αλλοδαπός ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.

Όπως ανακοίνωσε η Π.Υ  η κατηγορία αφορά  τέσσερις πυρκαγιές σε ξηρά χόρτα και σε απορρίμματα, στο λόφο Φιλοπάππου και στον περιβάλλοντα χώρο του Αρείου Πάγου του Δήμου Αθηναίων, που εκδηλώθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 17/08/2018 έως 05/09/2018.

Τριάντα συλλήψεις τον Αύγουστο

Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέσα στον Αύγουστο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας έχουν συλληφθεί από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, των Κλιμακίων Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και τους ανακριτικούς υπαλλήλους των κατά τόπους Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε όλη την Επικράτεια, 30 άτομα, ως υπαίτιοι εμπρησμού για συνολικά 37 πυρκαγιές. Σχηματίστηκαν δικογραφίες και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια στους 17  από αυτούς, ενώ στους υπόλοιπους δεκατρείς 13 συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα