back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επεισοδιακός τελικός στο US Open – Νικήτρια η Οσάκα, ξέσπασε η Σερένα Ουίλιαμς

Διαβάστε επίσης

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον τελικό του US Open των γυναικών. Η Ναόμι Οσάκα κατέκτησε τον τίτλο , η Σερένα Ουίλιαμς ξέσπασε εναντίον του διαιτητή και το κοινό αποδοκίμαζε τη νικήτρια κατά την απονομή.  

Η Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα, κατέκτησε το πρώτο Grand Slam στην καριέρα της επικρατώντας στον τελικό του US Open  με 6-2, 6-4 της Σερένα  σε μόλις 80 λεπτά.

Ο ρόλος του διαιτητή

Στα μέσα του δεύτερου σετ, ο διαιτητής Άλμπερτ Ράμος έκανε παρατήρηση στην Αμερικανίδα καθώς θεώρησε ότι δέχεται οδηγίες από τον προπονητή της από την εξέδρα με νοήματα. Αυτό έκανε έξαλλη τη Σερένα που έσπασε τη ρακέτα της, δέχθηκε point penalty και είπε στον διαιτητή: «Μου λες ότι κλέβω. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου! Έχω μια μικρή κόρη και μου λες ότι κλέβω! Είσαι κλέφτης! Απαιτώ μια συγγνώμη!».

Η Αμερικανίδα ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας να αποχωρήσει ο Ράμος και το κοινό αποδοκίμαζε έντονα. Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε, η Οσάκα νίκησε και στην απονομή το κοινό άρχισε να γιουχάρει.

Η Οσάκα άρχισε να κλαίει και η Σερένα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Ας χειροκροτήσουμε την Ναόμι. Είναι ο πρώτος της Grand Slam τίτλος. Είναι η μέρα της. Ας σταματήσουμε το γιουχάισμα. Ελπίζω να είμαι και εδώ του χρόνου, είστε το καλύτερο κοινό!».

Το ξέσπασμα της Σερένα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα