back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τραγωδία σε γήπεδο στη Μαδαγασκάρη: Ένας νεκρός και 37 τραυματίες

Διαβάστε επίσης

Ένας νεκρός και 37 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής  απολογισμός στην τραγωδία που συνέβη σε γήπεδο της Μαδαγασκάρης, σε αγώνα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2019. 

Η τραγωδία συνέβη στο γήπεδο της  Mahamasina και στον αγώνα Μαδαγασκάρη- Σενεγάλη. Οι εξέδρες του γηπέδου είχαν ήδη γεμίσει από 23.000 οπαδούς που θέλησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, όμως εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι αναζητούσαν τρόπο να βρεθούν εντός γηπέδου, τη στιγμή που υπήρχε μόλις μια πόρτα ανοιχτή.

Οι οπαδοί στην προσπάθειά τους να περάσουν από αυτή την πόρτα ποδοπατήθηκαν και όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους των δύο ομάδων που ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατούσε εκτός γηπέδου, υπήρξε ένας νεκρός και 37 τραυματίες.

Στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης είχε κληθεί ο Παπέ Σισέ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρισκόταν στο γήπεδο όταν έλαβαν χώρα τα τραγικά γεγονότα και είναι σοκαρισμένος με όλα όσα συνέβησαν. Στα social media ο Σενεγαλέζος στόπερ των «ερυθρόλευκων» ανάρτησε και σχετικό βίντεο λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα