back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοινώνεται η απόφαση για τον Χριστοδουλόπουλο

Διαβάστε επίσης

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Αρχικά η απόφαση αναμενόταν να γίνει γνωστή την περασμένη εβδομάδα, αλλά ένα απρόοπτο έδωσε παράταση στο όλο ζήτημα. Ένα από τα μέλη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ παρουσίασε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα

Η απόφαση θα γίνει γνωστή έως αύριο, με κάποια πιθανότητα ακόμα και για σήμερα, ωστόσο όποια κι αν είναι αυτή, θεωρείται δεδομένο πως η υπόθεση θα συνεχιστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Την περασμένη Δευτέρα η τριμελής επιτροπή που αποτελείται από τον πρόεδρο Βασίλη Ανδρόνικο, τον εισηγητή, Κώστα Αντιπαριώτη και την εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Κατερίνα Μπαλατσού μελέτησε το φάκελο της υπόθεσης. Θέση υπέρ του ποδοσφαιριστή είχε πάρει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, δια του δικηγόρου του Μανόλη Αλαφραγκή.

Τι ζητάνε οι δύο ομάδες

Στην προσφυγή που κατέθεσε η ΑΕΚ ζητά αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του ποδοσφαιριστή σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες και την επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ζήτησε απαγόρευση απόκτησης αλλοδαπών ή γηγενών παικτών για δύο μεταγραφικές περιόδους για την ΑΕΚ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα