back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στους πιο εμπορικούς αθλητές παγκοσμίως ο Αντετοκούνμπο

Διαβάστε επίσης

Από τους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές στον κόσμο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται σε μια ξεχωριστή λίστα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Spots Pro Media» δημοσίευσε τους 50 πιο «Marketable Players», με τον Ελληνα σούπερ σταρ να καταλαμβάνει το Νο.29.

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ.

Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ», σημειώνεται χαρακτηριστικά για τον Έλληνα διεθνή των Μπακς.

Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, άλλοι μπασκετμπολίστες που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι οι Τζέιμς Χάρντεν (Νο.48), Λούκα Ντόντσιτς (Νο.42), Τζοέλ Εμπίντ (Νο.35) και Στεφ Κάρι (Νο.5).

Ο Πολ Πογκμπά κατέκτησε την κορυφή, ενώ ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Κίλιαν Μπαπέ, με τον οποίο κατέκτησαν το Mundial 2018, είναι δύο θέσεις πίσω του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα